Støttemure

Ved terrænforskelle kan man med fordel lave støttemure. Det primære formål er at afstive jorden og forhindre, at skråningen falder sammen. Støttemure kan også anvendes til støjafskærmning eller som læmure. Man skal være særlig opmærksomhed på højde og hældning. Støttemure kan udføres i mange forskellige sten og kan være en utrolig smuk løsning i haver med niveauforskelle i terrænet - og i kombination med trapper.

Har du en have, der har store terrænforskelle?

Har du en have med store terrænforskelle, eller ønsker du at skabe niveauforskelle i din have, kan vi hjælpe dig med at lave en eller flere størremure. Til støttemuren kan bruges mange forskellige slags sten.

Der findes støtte­mursten i beton, med indvendige og udvendige hjørnesten samt afdæk­ningssten. Der findes stentyper, hvor stenene låser sig sammen. Der findes sten med naturstensmaterialer i overfladen samt klinker og rigtige natursten.

Plant blomster på din støttemur

Ønsker du at pynte muren med blomster, findes der mange sten (plantesten), som er de velegnede til dyrkning af pudeplanter og stenplanter.

 

Støttemur og underlag, der kan holde til kørsel af tung trafik
Støttemur og underlag, der kan holde til kørsel af tung trafik

Kontakt os på 40 32 66 29 og aftal en tid, hvor vi kommer ud til dig og ser på din have. Vi kan hjælpe dig med opsætning af støttemur og armering af støttemur.

 

Færdig støttemur
Færdig støttemur

 Flemming´s Entreprenør & Haveservice ApS
Borggårdsparken 122
7080 Børkop
DK
Mobil 40 32 66 29
flemming@have-entreprenoer.dk
© 2010 by Flemming´s Entreprenør & Haveservice ApS.
All rights reserved.

Programmeret og hosted af nordicweb