Saltning​

​I vinterhalvåret har vi i de seneste år oplevet at få en pæn mængde sne og dermed også glatte veje og fortove. Saltning og grusning har været nødvendigt i et øget omfang.

Arbejdet hermed er stort og kræver ofte maskiner, som hverken private eller alle offentlige instanser har til rådighed. Der er derfor behov for professionel hjælp til at løse opgaverne.

Lad os sørge for saltning og grusning

Vi udfører både saltning og grusning. Det er ofte bedre at gruse end at salte, da salt ikke virker efter hensigten ved meget lave temperaturer. Salt skal derfor bruges med omtanke. Grus skaber lidt friktion på fortovene og er specielt velegnet på steder med nedtrampet sne eller is. Kontakt Flemming på 40 32 66 29 og lav en aftale.

Hovedregel for saltning og grusning

Når det er glat, skal du hurtigst muligt strø med grus, salt eller lignende.

Saltning er hårdt ved det grønne

Vejsalt ødelægger ikke kun træer langs motorveje, landeveje og vejene inde i byerne. Vejsalt ødelægger også buske og hække. Mange træer, buske og hække kan ikke klare den massive saltning og ender med at have et stort antal døde grene eller dør helt. Skaderne opstår i første omgang, når vejsaltet bliver hvirvlet op på det grønne, der er over jorden. Senere opstår der skader via dét salt, der er nede i jorden.

Salt trækker nemlig vand ud af planten eller får den til at bruge kræfter på at holde på vandet i stedet for at vokse. Vejsalt i jorden gør det vanskeligt for træer at optage næringsstoffer. Jorden klapper desuden sammen, så vand og ilt har svært ved at nå ned til rødderne.

Få et uforpligtende tilbud på dit haveprojekt!

​Benyt formularen herunder til at beskrive din opgave. Vi vil vende retur med svar på din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​FLEMMINGS ENTREPRENØR &
​HAVESERVICE ApS

CVR: 33253877

Flemming Jensen i Børkop, Syddanmark, DK på Houzz

​Ring og hør mere

​Telefon: 40 32 66 29

Få et godt tilbud

Indhent tilbud - klik ​her