Anlægsgartner med mange års erfaring i Fredericia og Vejle

​I forbindelse med nybyggeri opstår der i de fleste tilfælde et behov om at få anlagt en have, bede eller grønne arealer. Behovet kan være vidt forskelligt. En eksisterende ejendom med en gammel have kan også kræve en ny start, især hvis ejendommen totalrenoveres. Vores anlægsgartner udfører alle former for anlægsgartnerarbejde for såvel private som erhverv. Vi holder til i Børkop og har en stor kundekreds særligt i Vejle og Fredericia.

Der er mange beslutninger, der skal tages

At anlægge en have kræver mange beslutninger. Hvordan skal haveplanen se ud, hvilke behov skalhaveplanen opfylde. Hvilke muligheder er der? Er der begrænsninger i forhold til grundens størrelse,beliggenhed eller jordforhold. Ønsker du fx at sø, dam eller et bassin i din have, skal det passe til huset oghavens størrelse. Hvor glad er du for havearbejde? Hvor megen tid har du til rådighed? Skal det være ennem have med nemme planter? Uanset, så står vores anlægsgartner klar med råd og vejledning.

Lad vores anlægsgartner hjælpe med at udvælge de rigtige planter

Lad os hjælpe dig med at anlægge din have. Vores anlægsgartner har mange års erfaring og kan hjælpe dig med at udvælge de rigtige planter, som passer til din jordbund og vejlede dig mht. placering af de enkelte planer i forhold til vejr og vind. Vi kan desuden stå for al haveservice så som jordbearbejdning og anlægning af græsplæne samt anlægning af terrasse – læs mere und​er belægning. Har du en gammel have, som du ønsker at opdatere, hjælper vi naturligvis også gerne.

Ring til os på 40 32 66 29.

Bålplads

Hyggeaften ved egen bålplads

Den danske sommer er lunefuld og ofte kold. Til gengæld har vi de mest fantastiske lyse aftner, som de fleste holder meget af. Er du haveejer, ved du, hvor koldt det kan blive om aftenen allerede længe før solen er gået helt ned. Har du plads i haven, kunne du med fordel få anlagt en bålplads. Med en bålplads i din egen have kan du nyde den danske sommer i fulde drag og invitere familie og venner til en hyggeaften, de sent vil glemme.


Har du et spændende forslag til, hvordan din bålplads skal se ud, kan jeg hjælpe dig med at få bålpladsen lavet. Ring på 40 32 66 29 og hør mere eller send din tegning til mig på flemming@have-entreprenoer.dk

Højbede

Højbed som skillelinje

Højbede benyttes ofte som skillelinje. Højbedet kan også fungere som en lille læmur på terrassen.

Et højbed er ideelt til dyrkning af grøntsager

Er du vil med at dyrke dine egne grøntsager og frugt, så er et højbed noget for dig. Et højbed kan dog også bruges til meget andet end grøntsager. Ideen med et højbed er at få grøntsagerne placeret i en mere fornuftig arbejdshøjde, men der er også andre fordele ved at vælge et højbed. Du får også mindre ukrudt i dit bed. Det er desuden nemmere at placere et net henover dine planter, så fugle og andre dyr ikke spiser dine jordbær, eller hvad du nu har i højbedet.


Der er også mange som har et lille højbed tæt ved terrassen, hvor de har plantet deres favorit krydderurter. De dufter dejligt og er måske placeret tæt ved køkkenet.

Højbed med espalie

Højbedet kan også kombineres med et espalie. Et mindre højbed på hjul, som så nemt kan flyttes rundt på terrassen efter behov, kan også være en spændende løsning til den måske nye terrasse. Højbedet kan også formes som en pyramide. Mulighederne er mange, og du skal være velkommen til at komme med netop din idé.


Ring på 40 32 66 29 og hør mere.

​Flemming's Entreprenør & Haveservice er med af Dansk Byggeri, hvilket giver dig garanti på alt arbejde, vi udfører. 

Få et uforpligtende tilbud på dit haveprojekt!

​Benyt formularen herunder til at beskrive din opgave. Vi vil vende retur med svar på din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​FLEMMINGS ENTREPRENØR &
​HAVESERVICE ApS

CVR: 33253877

Flemming Jensen i Børkop, Syddanmark, DK på Houzz

​Ring og hør mere

​Telefon: 40 32 66 29

Få et godt tilbud

Indhent tilbud - klik ​her