Beskæring​

​Beskæring af buske og træer i haven er et tilbagevendende problem for de fleste haveejere.

De fleste har sikkert en busk eller et frugttræ, som ikke er blevet beskåret – for hvordan er det nu, det skal gøres, og hvornår er det, at det rigtige tidspunkt at beskære?

Buske har godt af at blive beskåret med jævne mellemrum

De fleste buske har godt af at blive beskåret med jævne mellemrum. Ved at fjerne enkelte gamle grene hvert år fornyer du din busk, og den kommer til at fremstå langt flottere. Nogle buske bliver ranglede, hvis de ikke bliver beskåret. Nogle buske kan skæres helt ned hvert år. Andre buske bør beskæres med stor omhu, beskæres de på et forkert tidspunkt, får du ingen blomster året efter.

Beskær dine store træer og bevar dem i haven

Træer har også godt af at blive beskåret. Mange haveejere, som har en gammel have, oplever, at gamle træer bliver for store til grunden og vælger at fælde dem, men en beskæring kan ofte være en bedre løsning. Gamle træer kan nemlig give haven karakter og i de varme somre en dejlig skygge. De kan også give afskærmning mod indkig samt læ og et rigere dyreliv i haven. Vær dog opmærksom på, at visse

træsorter har en risiko for at blive angrebet af råd og svamp og andre sygdomme ved en kraftig tilbageskæring efter nogle år.

Er din have blevet lidt for vild - eller har du bare brug for professionel hjælp til at beskære dine træer og buske, så kontakt os på vores telefonnummer 40 32 66 29.

Klipning af hæk

En ejendoms hæk er ofte det første du ser. Hækken er med til at give dig et indtryk af dét sted, som du skal møde. Et positivt visuelt indtryk kan have stor betydning for, hvordan mødet forløber og opleves – måske også for dig?

Hvornår du skal klippe din hæk afhænger af din hækplante

Klipning af hække skal gøres regelmæssigt for at stimulere nye skud og for at gøre dem tættere. Der gælder forskellige retningslinjer for hækklipning. Hvornår du skal klippe, hvor mange gange du skal klippe, og hvordan du skal klippe afhænger nemlig af din hækplante.

Nogle hække skal helst klippes efter det gamle husråd, altså før Sankt Hans og anden gang inden september. Andre hække kan godt tåle at vente med at blive klippet til juli måned. Det betyder, at du kan nøjes med en enkelt klipning. Nogle stedsegrønne hække fx tuja og taks må ikke klippes mere end en gang og gerne i august måned. Vi ved lige præcis, hvordan og hvornår de forskellige hække skal klippes. Få professionel hjælp til at klippe hækken næste gang, hækken skal klippes.

Klipning af hæk både for private og det offentlige

Klipning af hæk kan være et meget stort arbejde. Det genererer også en stor mængde haveaffald. Vi udfører hækklipning for både private og det offentlige, og vi tager naturligvis haveaffaldet med. Kontakt os på 40 32 66 29 og få rådgivning og en aftale om at få klippet hækken.

Er din hæk blevet grim?

Drømmer du om en tæt og smuk hæk i vatter? Er din hæk skæv og fyldt med huller? Så kan vi hjælpe dig.

Bestil et møde på 40 32 66 29 og lad os kigge på din hæk.

Få et uforpligtende tilbud på dit haveprojekt!

​Benyt formularen herunder til at beskrive din opgave. Vi vil vende retur med svar på din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​FLEMMINGS ENTREPRENØR &
​HAVESERVICE ApS

CVR: 33253877

Flemming Jensen i Børkop, Syddanmark, DK på Houzz

​Ring og hør mere

​Telefon: 40 32 66 29

Få et godt tilbud

Indhent tilbud - klik ​her