Alt i haveservice

Hos Flemmings Entreprenør og Haveservice tilbyder vi bredt udvalg af haveservice. Lad os stå for græsslåning, gødning af græsplænen, mosbekæmpelse, klipning af hæk, lugning af belægning og meget andet service til din have. Nedenunder finder du vores priser på haveservice for 2015 (inkl. moms).

Græsslåning

Vi klipper græsset med bioklip uden synligt afklip på græsplænen gennemsnitligt 9. dag ca. 20 gange pr. sæson. Vi trimmer desuden omkring træer, bede og kanter efter behov. Vi udbringer gødning på græsplænen i en mængde på 3-3-4 kg/100 m2. i vækstperioden.

Mosbekæmpelse/vertikalskæring

Vi kører græsplænen over med vertikalskærer 2-3 gange. Skæren har en maskinbredden på 60 eller 125 cm. Herefter opsamles mosset og bortkøres

Klipning af hæk

Vi klipper hække under 2 meters høje og max 80 cm. bredde. Vi klipper både side og top, hvorefter affald opsamles og bortkøres. Hvis begge sider af hækken skal klippes, opmåler vi på begge sider. Hvis hækken er under 1 meter høj trækkes de første 25 løbende meter fra. Anden gang du bestilling en klipning sparer du 20%.

Belægninger

Vi udfører lugning af belægninger og grusarealer og sørger for, de holdes fri for ukrudt. Vi anvender gasbrænder eller sprøjte og udfører behandlingen 5-8 gange pr. sæson. Lugning af belægninger udføres kun i forbindelse med græsklipning.

Skal vi hjælpe dig?

Vi står klar til at hjælpe dig med alt inden for haveservice, anlægning af græsplæne, gråssåning, gødning og meget andet. Vores dygtige anlægsgartnere udfører opgaver for både private, erhverv og det offentlige. Kontakt os på telefon 40 32 66 29 eller via vores kontaktformular for yderligere oplysninger. 

Vi hjælper kunder i og omkring Børkop, Vejle og Fredericia.

Få et uforpligtende tilbud på dit haveprojekt!

​Benyt formularen herunder til at beskrive din opgave. Vi vil vende retur med svar på din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​FLEMMINGS ENTREPRENØR &
​HAVESERVICE ApS

CVR: 33253877

Flemming Jensen i Børkop, Syddanmark, DK på Houzz

​Ring og hør mere

​Telefon: 40 32 66 29

Få et godt tilbud

Indhent tilbud - klik ​her