​Træfældning

​Vi udfører opgaver for private haveejere, for virksomheder, ejendomme, grundejerforeninger og det offentlige. Har du behov for at få fældet, beskåret eller stubfræset et eller flere træer, kan vi foreslå en løsning og give et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Træfældning, topkapning og træbeskæring

Når man skal fælde et træ, er der forskellige metoder, man kan anvende. Hvis træet kan lægges ned i fuld længde og bredde, vil det ofte være muligt at udføre en almindelig fældning. Store træer, som er placeret tæt på fx drivhuse eller spinkle carporte, skal som oftest fældes fra toppen og ned. Hver gren skæres af, og stammen fældes i sektioner. Denne form for fældning kaldes en topkapning. Hvis træet er dødt eller råddent, er det ikke muligt at klatre i træet. I sådanne tilfælde vil det være nødvendigt at bruge en lift og ligeledes fælde træet i sektioner.

Træfældning behøver ikke altid at være løsningen. Nogle træer trænger måske bare til at blive beskåret. En kraftig udtynding af antallet af grene og fjernelse af døde grene kan gøre underværker. Vi hjælper dig gerne med at afgøre om en træbeskæring er den bedste løsning.

Fældning af vanskelige træer

Fældning af træer i byen og i private haver kan ofte være en større udfordring, da træerne måske står tæt på eller over bygninger. Der er desuden stor sandsynlighed for, at grenene skal nedfires for ikke at forvolde skade på bygninger, andre træer, buske og bede. Ofte er der ikke plads til at lægge træet ned i sin fulde længde. Herudover kan træets hældning eller kronens form gøre det svært at fælde træet.

Vi har mange års erfaring med at fælde træer og har det fornødne udstyr til effektivt og sikkert at klare selv vanskelige træer. Efter behov kan vi også hente hjælp udefra fra vores samarbejdspartnere.

Bortkørsel af træ

Træfældning giver uanset træet størrelse en mængde træ, der skal fjernes fra grunden. Vi hjælper naturligvis gerne med at fjerne alt træ. Hvis du selv vælger at stå for bortskaffelse af grenaffald efter træfældning eller træbeskæring, er der penge at spare.

Opskæring til brænde

Har du en pejs eller brændeovn hjælper vi gerne med at opskære stammen til brænde.

Flisning

Ukrudt har generelt svært ved at overleve et tykt lag træflis. I forbindelse med træfældningen kan de afskårne grene (op til 10-15 cm diameter) via en flishugger omdannes til træflis, som kan spredes i havens bede. Træflisen vil med tiden formulde og give næring til bedene.

Rodfræsning

Den træstub, der efterlades efter fældning af træet, kan evt. fjernes med en rodfræser.

Kontakt os40 32 66 29 og få et tilbud på din opgave.

Få et uforpligtende tilbud på dit haveprojekt!

​Benyt formularen herunder til at beskrive din opgave. Vi vil vende retur med svar på din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​FLEMMINGS ENTREPRENØR &
​HAVESERVICE ApS

CVR: 33253877

Flemming Jensen i Børkop, Syddanmark, DK på Houzz

​Ring og hør mere

​Telefon: 40 32 66 29

Få et godt tilbud

Indhent tilbud - klik ​her