Profil

Mit navn er Flemming Jensen, og jeg er indehaver af Flemming’s Entreprenør og Haveservice. Jeg er uddannet i entreprenørbranchen i 1996. Som maskinfører har jeg beskæftiget mig med industribyggeri, udstykninger, fliser/kantsten, støbning af huse, støbning af beton i forskaldning, nedbrydning & knusning af beton/tegl. 

Jeg har 7 ansatte, som består af 3 anlægsgartner svende, 1 formand for grønt arbejde som anlægsgartner, 1 lærling samt 2 entreprenør medarbejdere.

Målsætningen er at udføre kvalitetsarbejde

Firmaet er stiftet i marts 2005 med idéen om at levere en ydelse, der er god, fleksibel og effektiv til enfornuftig pris. Målsætningen er at udføre kvalitetsarbejde, der holder længe.

Totalentreprise eller delentreprise

Hver opgave er forskellig. Jeg lægger derfor stor vægt på at udarbejde individuelle tilbud, som passer netop til den enkelte kundes behov – der kan fx være tale om enten totalentreprise eller delentreprise. Har du en særlig opgave, hvor du ønsker at tage del i arbejdet, kan dette aftales.

Efter mange års erfaring er især fliselægning og udgravning blevet firmaets speciale. I dag er vi 4 til at udføre de mange forskellige opgaver, som overordnet omfatter følgende områder inden for haveservice:

Jeg er desuden medlem af Dansk Byggeri, som giver dig garanti på det arbejde, jeg udfører.​ 

Få et uforpligtende tilbud på dit haveprojekt!

​Benyt formularen herunder til at beskrive din opgave. Vi vil vende retur med svar på din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​FLEMMINGS ENTREPRENØR &
​HAVESERVICE ApS

CVR: 33253877

Flemming Jensen i Børkop, Syddanmark, DK på Houzz

​Ring og hør mere

​Telefon: 40 32 66 29

Få et godt tilbud

Indhent tilbud - klik ​her