​Professionel separatkloakering: Vi klarer det for dig

S​kal du have udført professionel separatkloakering? Hos Flemmings Entreprenør & Haveservice ApS har vi mange års erfaring med at lave kloakarbejde for både private og virksomheder. Vi har derfor den faglige ekspertise og de rigtige folk til at levere stærke resultater – hver gang. 

Dagligt kører vi ud til kunder i Fredericia, Børkop, Vejle og omegn. Har du brug for vores hjælp, tager vi derfor gerne turen hjem til dig.

Hvad koster separatkloakering?

Har du udfordringer med din kloakering? Kloakering er én af de ting i dagligdagen, der skal fungere. Vi har mange års erfaring med at udføre kvalitetsarbejde til den helt rigtige pris. 

Vil du gerne have en pris på kloakseparering eller andet kloakarbejde? Hver opgave er forskellig, og vi kan derfor først give dig en konkret pris, når vi ved mere om netop din situation.

Vi tilbyder professionel rådgivning i øjenhøjde

I løbet af de sidste år har vi specialiseret os i kloakseparering, men for os er ingen opgaver hverken for store eller for små. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, hvad enten du har brug for hjælp til en mindre udgravning eller en større separatkloakering.

Når du vælger os som dit foretrukne firma til opgaven, kan du være sikker på, at vi leverer kvalitet hver gang. Desuden er vi medlem af Dansk Byggeri, som er din garanti for det arbejde, vi udfører for dig.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud i dag

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os og få et uforpligtende tilbud. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål, når du ringer til os på telefon 40 32 66 29.

Vil du hellere sende en e-mail? Skriv en e-mail til os på flemming@have-entreprenoer.dk, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Få et uforpligtende tilbud på dit haveprojekt!

​Benyt formularen herunder til at beskrive din opgave. Vi vil vende retur med svar på din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​FLEMMINGS ENTREPRENØR &
​HAVESERVICE ApS

CVR: 33253877

Flemming Jensen i Børkop, Syddanmark, DK på Houzz

​Ring og hør mere

​Telefon: 40 32 66 29

Få et godt tilbud

Indhent tilbud - klik ​her